Best Site For Images Search

Wanneer genezingen erger kunnen zijn dan de ziekte

Er zijn veel problemen in de psychologie die me zowel interesseren als in verwarring brengen, maar er is er een die vooral bijzonder nieuwsgierig is naar en geïnteresseerd is in de houding van mensen tegenover verschillende managementtechnieken voor nachtelijke enuresis (de klinische term voor bedplassen), vooral bij oudere kinderen , adolescenten, tieners en volwassenen. Hoewel dit niet per se een psychologische kwestie is; hoe mensen reageren op, omgaan met en waarnemen van individuen die beschermende kleding gebruiken om hun bedplassen te beheersen, heeft psychologische gevolgen voor deze individuen. Afhankelijk van hoe andere mensen reageren op het incontinente individu, kunnen de gevolgen positief of negatief zijn. Ik heb redelijk wat over dit onderwerp gelezen en dit artikel is een distillatie van deze kennis.



Dit artikel bespreekt mijn gedachten en gevoelens over het stigma in verband met het gebruik van luiers om bedplassen te behandelen, een korte discussie over de verschillende soorten luiers om bedplassen te behandelen, hoe om te gaan met de mogelijkheid om te plagen van broers en zussen, verschillende manieren om te gaan met het stigma dat gepaard gaat met het gebruik van luiers voor bedplassen, psychologische technieken die een persoon kan gebruiken om hem of haar te helpen met het omgaan met luiers om bedplassen te beheersen, manieren om discreet te zijn over luiergebruik en bedplassen, en ideeën die ik heb voor een beloningssysteem dat is ontworpen om een ​​onwillige jongere aan te moedigen luiers naar bed te dragen om zijn of haar bedplassen effectiever te beheren. Dit artikel is lang, maar ik denk dat het veel nuttige informatie bevat voor zowel bedplassers als hun ouders. Het artikel is onderverdeeld in verschillende secties om het gemakkelijker te lezen. De introductie bespreekt verschillende behandelingen voor bedplassen en waarom ze in sommige gevallen erger kunnen zijn dan de ziekte, het tweede deel heet "Typen en merken luiers om te gebruiken" en is een overzicht van de verschillende luiers die beschikbaar zijn om bedplassen te behandelen bij oudere kinderen, adolescenten, tieners en volwassenen. In deze sectie staan ​​ook verschillende bedrijven die deze luiers verkopen en hun contactgegevens.

Het derde deel heet "Redenen voor het gebruik van stigma-omringende luiers bij oudere bedplassers". Dit gedeelte bespreekt wat volgens mij de redenen zijn achter het stigma in verband met het gebruik van luiers bij oudere kinderen, adolescenten, tieners en volwassenen die het bed nat maken en manieren waarop de samenleving het stigma kan verminderen, heet het vierde deel: "Zal het dragen van luiers de motivatie verminderen om uitdroging te bereiken?" Er is een theorie dat het dragen van luiers voor bedplassen de prikkel om droogheid te bereiken zal verminderen. Deze sectie bespreekt waarom ik denk dat dit niet het geval zal zijn. Het vijfde deel heet "Gedachten over de ontwikkeling van onze ideeën met betrekking tot deze kwestie". Het zesde deel van dit artikel heet "Hoe u oudere kinderen, adolescenten en tieners kunt aanmoedigen om luiers naar bed en andere problemen te dragen." Dit deel biedt verschillende strategieën en methoden die een ouder kan gebruiken om een ​​jongere te motiveren en aan te moedigen die niet graag luiers naar bed draagt. Daarnaast gaat de sectie over discretie en psychologische technieken die een jongere kan gebruiken om hem te helpen omgaan met het dragen van luiers naar bed.

Eindelijk is er deel 7. Dit deel heet "Moeten ouders eisen dat hun oudere kind, adolescent of tiener luiers naar bed draagt?" Dit gedeelte bespreekt waarom ik vind dat ouders van hun bedplassende jongere moeten verlangen dat hij luiers naar bed draagt. Het vertelt ook meer over hoe ze hen kunnen benaderen over dit onderwerp en hoe ze kunnen worden aangemoedigd om luiers naar bed te dragen. Daarnaast gaat de sectie over discretie en psychologische technieken die een jongere kan gebruiken om hem te helpen omgaan met het dragen van luiers naar bed. Eindelijk is er deel 7. twijfelaar bed.

Dit deel heet "Moeten ouders eisen dat hun oudere kind, adolescent of tiener luiers naar bed draagt?" Dit gedeelte bespreekt waarom ik vind dat ouders van hun bedplassende jongere moeten verlangen dat hij luiers naar bed draagt. Het vertelt ook meer over hoe ze hen kunnen benaderen over dit onderwerp en hoe ze kunnen worden aangemoedigd om luiers naar bed te dragen. Daarnaast gaat de sectie over discretie en psychologische technieken die een jongere kan gebruiken om hem te helpen omgaan met het dragen van luiers naar bed. Eindelijk is er deel 7. Dit deel heet "Moeten ouders eisen dat hun oudere kind, adolescent of tiener luiers naar bed draagt?" Dit gedeelte bespreekt waarom ik vind dat ouders van hun bedplassende jongere moeten verlangen dat hij luiers naar bed draagt. Het vertelt ook meer over hoe ze hen kunnen benaderen over dit onderwerp en hoe ze kunnen worden aangemoedigd om luiers naar bed te dragen. Dit gedeelte bespreekt waarom ik vind dat ouders van hun bedplassende jongere moeten verlangen dat hij luiers naar bed draagt. Het vertelt ook meer over hoe ze hen kunnen benaderen over dit onderwerp en hoe ze kunnen worden aangemoedigd om luiers naar bed te dragen. Dit gedeelte bespreekt waarom ik vind dat ouders van hun bedplassende jongere moeten verlangen dat hij luiers naar bed draagt. Het vertelt ook meer over hoe ze hen kunnen benaderen over dit onderwerp en hoe ze kunnen worden aangemoedigd om luiers naar bed te dragen.twijfelaar bed 

Tag : bed
Back To Top